Home » Voedingsadvies » Coaching

Voedingsadvies voor het gewenste resultaat

 

 

 

Ben jij er klaar voor om jouw levensstijl te veranderen?
No Limit oprichter Tom Vergote is jouw Online Personal trainer, coach en voedingsdeskundige in één!
Missie: Let's get better, TOGETHER!
Fitness-training sinds 2003.
Gym owner / Personal trainer sinds 2014
Prep coach sinds 2016
Dit is hoe het werkt
Jouw eigen voeding –en trainingschema afgestemd op jouw lichaam. Hier houden we rekening met jou huidige levensstijl, voeding, training en herstel. Gedurende het traject word je 24/7 ondersteunt door Tom zelf, waarbij hij er samen met jou voor zorgt dat de afgesproken resultaten stap voor stap worden behaald en behouden!.

No Limit coaching; Persoonlijk, Resultaatgericht, Betrouwbaar en verantwoord voor een ieder die nu zijn lichaam wil aanpakken!
Start nu gemakkelijk op iedere dag van de week met de 1 op 1 begeleiding en online coaching. Via mail, messenger en whatsapp kan je onbeperkt vragen stellen en krijg je altijd binnen 12 uur antwoord.
Jouw voordelen: Alle deskundigheid bij één persoon, lage kosten in verhouding tot het inhuren van een Personal Trainer en Voedingsdeskundige en het veding –en trainingsschema worden constant aan jouw voorkeuren en behoeftes aangepast.

Hoe lang duurt de coaching?
Het te doorlopen traject om jou gewenste resultaat te behalen middels online coaching kan sterk uit één lopen afhankelijk van de persoon. Gemiddeld bereiken onze deelnemers binnen 5 a 6 maanden hun gewenste resultaat. In deze aaneengesloten periode vertel ik niet alleen wat je moet doen, maar leer je ook waarom je iets doet. Dit zodat ook jij de kennis zelf krijgt om de rest van je leven verder te bouwen aan jou perfecte lichaam.
Platinum / Gold
Voedingsschema's op maat (3 wekelijks)
Trainingsschema's op maat (6 wekelijks)
Inclusief cardio
7/7 e-mail support
korting supplementen (15%) in onze shop (gold)
training software waar iedere workout gelogd en opgevolgd kan worden. (gold)
2x 10” Posing lessen per maand. (gold)

Coaching

€ 249,00

Coaching

€ 249,00

Prijzen zijn afzonderlijk van het trainen in No Limit Gym.
Fitness begeleiding gebeurt door ervaren trainers. Personal training is ook mogelijk met hen na het maken van een afspraak.