Home » FAQ Corona

 

V: Is onze club open?
A: Nee, onze club is gesloten vanaf 13 maart 2020 om 21uur. Deze maatregel volgt de richtlijnen van de Belgische regering. Omdat al onze leden nu niet kunnen sporten in deze periode hebben we besloten om een compensatie aan te bieden hiervoor.

V: Hoe lang blijft de club gesloten?
A: NOG GEEN ZICHT OP HEROPENING — 25/04/2020 08:58
Na de veiligheidsraad van gisteren, is er nog geen timing bekend wanneer sportclubs en fitnesscentra opnieuw open mogen. Samen met onze sectorfederatie houden we de vinger aan de pols. Ondertussen hebben we bij No Limit Gym een gedetailleerd plan klaar liggen van hoe een heropening op de meest efficiënte en veilige manier kan gebeuren. Van zodra meer details over een mogelijke heropening bekend zijn, brengen we je op de hoogte via deze pagina.

V: Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
A: Als No Limit Gym lid krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt, zowel binnen als buiten de sportschool. Wat je doel ook is, wij bieden je de tools om dat te bereiken. Een van die hulpmiddelen, het meest bruikbaar binnen maar vooral buiten de sportschool, is de No Limit app. Lees alles over thuis sporten  

V: Zijn er ook lessen die ik buitenshuis kan volgen?
A: Bij No Limit ondersteunen we je graag in je fitnesstraject en helpen we je om een gezonde routine te krijgen. Daarom delen we regelmatig motivatie quotes via onze social media, interessante blogs via onze nieuwsbrief, lekkere recepten en trainingsprogramma's voor alle soorten sportieve gewoontes. In onze No Limit App vind je ook een selectie trainingsprogramma's om je hardloopsessies uit te dagen. Veel succes!

V: Hoe kan ik mijn workouts zwaarder maken zonder gewichten?
A: Hierbij wat simpele en creatieve voorbeelden: Doe wat boeken in een rugzak die je kunt gebruiken als Kettlebell voor alle soorten squats of lunges. Lees hier meer over

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19?
A: Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om via de No Limit app thuis te trainen. Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing. Check alle opties voor training hier

 

V: Wat voor compensatie krijgen de leden?
A: Op basis van feedback van leden zijn verschillende wensen qua compensatie naar voren gekomen. We willen jou daarom zelf laten kiezen voor de compensatie waar jij je het best bij voelt! Welke optie je hieronder ook kiest, je houdt gratis toegang tot onze online trainingsfaciliteiten die we via de No Limit Gym app aanbieden!

V: Waarde van compensatie?

A: De waarde van de compensatie zal verrekend worden tegen over het abonnement dat je afgesloten had en het aantal dagen de faciliteit niet toegankelijk was voor gebruik.

V: Wat zijn de verschillende compensatie opties ?
A: 

  • Love for No Limit Gym
  • Goodies
  • Geld terug als korting (éénmalige compensatie gespreid over 6 maanden)

V: Wat houdt de optie "Love for No Limit Gym" precies in?
A: In deze moeilijke tijden kies jij er voor om het No Limit Gym te ondersteunen. Je ontvangt zelf geen compensatie, maar investeert dit in de toekomst van de club. Wij rekenen op uw steun om dit te overleven.

V: Wat houdt de goodies optie in?
A: Je ziet af van compensatie van je lidmaatschapsgeld maar kiest voor kaskrediet die in te wisselen is tegen kleding, begeleiding, drankjes of supplementen!

V: Hoe werkt de Geld terug als korting optie?
A: Het bedrag dat je betaald hebt voor de periode tussen de datum van sluiting van de club en heropening, verrekenen we als korting op je lidmaatschapsgeld. Verrekening vindt plaats vanaf het moment dat de clubs weer open zijn en we je lidmaatschap op de normale manier kunnen voortzetten. Het bedrag wordt verspreid over 6 maanden.

V: Wanneer gaan de club weer open?
A: Wij volgen de richtlijnen van de overheid. We verwachten dat we in april nog gesloten zullen zijn, op basis van de huidige richtlijnen van de overheid. Als er iets in deze situatie veranderd, laten we het direct weten aan onze leden!

V: Vanaf wanneer gaat de compensatie in? Hoe weet ik het wanneer de compensatie is uitgevoerd?
A: We verwerken je keuze voor compensatie zo snel mogelijk, maar het kan even duren. Deze zal eerst gecontroleerd worden met je huidig afgesloten abonnee. Bedankt voor je begrip!

Zie je huidige abonnee na via deze

 

Laat ons hier uw keuze weten