Let's get better, TOGETHER!

Corona Safe Ticket

Het CST is actief sinds maandag 1 november 2021.

Vanaf welke leeftijd is het CST verplicht?

Momenteel ligt de leeftijd op 16 jaar en ouder. Jongeren onder de 16 jaar kunnen dus sporten zonder CST.

Moet het CST elke keer opnieuw gescand worden of mag ik bijhouden welke klanten reeds een CST hebben?

Daar het verboden is (GDPR-wetgeving) medische gegevens te bewaren en het CST constant geupdate wordt met het al dan niet positief testen moet deze dus bij iedere workout opnieuw gescand worden.

Hopend op jullie spontane medewerking.

Het Covic Safe Ticket bevat een QR-code die, net zoals een barcode, kan gescand worden voor het betreden van de trainingsruimte.

Er zijn verschillende manieren om dit document te bekomen.  Wij helpen jou graag even op weg.

  1. Je beschikt over een smartphone en downloadt de app CovidSafeBE.  Je kan op deze app inloggen met itsme en de certificaten van jouw vaccin of test registreren.

     

  2. Je kan het document zelf downloaden en afdrukken.  Ga hiervoor naar www.mijngezondheid.be en log in.  Hiervoor heb je een e-id kaartlezer, jouw identiteitskaart en de pincode van jouw identiteitskaart nodig. Inloggen kan ook met itsme.

  3. Liever op papier? Je neemt contact op met de helpdesk van Vlaanderen op 078 78 78 50 en vraagt om het document per post op te sturen. Dit duurt 1 week.

Geraak je er zelf niet aan uit en kan je niet terecht bij familie en vrienden, dan kan je altijd terecht in het gemeentehuis (dienst burgerzaken) tijdens de openingsuren.